Nopea toimitus ja ilmainen palautus
Etusivu >  Yksityisyyssuoja
Sinun yksityisyytesi
www.minimint.fi on täysin sitoutunut suojelemaan sivuston kävijöiden ja asiakkaiden yksityisyyttä. Www.minimint.fi -tiimin jäsenet ovat asiakkaita itsestään muista Internet-sivustoista ja arvostavat ja kunnioittavat yksityisyyden suojan merkitystä Internetissä. Emme paljasta tietoja asiakkaistamme kolmansille osapuolille, paitsi jos se kuuluu palvelun tarjoamiseen sinulle, esim. järjestää tuotteen lähettäminen sinulle, suorittaa luotto- ja muita turvatarkastuksia sekä asiakastutkimusta ja -profiilia tai jos meillä on nimenomainen lupa tehdä niin.

Sinun suostumuksesi
Emme myy nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitettasi, luottokorttitietojasi tai henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille ilman lupaa, mutta emme voi olla vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen toimista, joista voit olla yhteydessä tai on ohjattu www.minimint.fi -sivustolle.

Viestintä ja markkinointi
Jos olet tehnyt ostoksesi myymälästämme, voimme silloin tällöin päivittää uusimmat tuotteet, uutiset ja erikoistarjoukset sähköpostitse, postitse ja puhelimitse. Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa tällaisia ilmoituksia meiltä ja kolmansilta osapuolilta, kun olet tullut jäseneksi www.minimint.fi.
Kaikilla www.minimint.fi-jäsenillä on mahdollisuus jättää pois markkinointiviestinnän vastaanottamisesta meiltä ja / tai kolmansilta osapuolilta. Jos et halua jatkaa markkinoinnin saamista meiltä ja / tai ulkopuolisilta tahoilta, sinun on poistuttava käytöstä käymällä "Sinun tietosi" kohdassa "Tilisi" www.minimint.fi -sivustolla. Voit käyttää "Tilisi", kun rekisteröidyt ja kirjaudut sisään. Tai klikkaa "peruuta" -linkkiä missä tahansa sähköpostiviestinnässä, jonka voimme lähettää sinulle.