Nopea toimitus ja ilmainen palautus
Etusivu >  Toimitus & Palautus
1. Palaa takaisin
1. Me voimme sallia täydellisen hyvityksen kohteille, jotka aiheuttavat meille ongelmia.
2. Jos palautuspaketti ei sisällä kaikkia mukana toimitettuja tarvikkeita ja osia, lisävarusteiden ja osien kustannukset vähennetään tuotteen kokonaishinnasta ja voivat vain osittaisen hyvityksen.
3. Jos jostain syystä sinun on muutettava kokoa, väriä tai hyvitystä "Toisin kuin", toimituskustannukset vähennetään tuotteen kokonaishinnasta.
2. Vaihdot
Hyväksymme vaihdon eri kokoisiin tai väreihin 30 päivän sisällä alkuperäisestä tilauksen lähetyspäivästä. Ota yhteyttä tilausnumerosi kanssa ja yksi tiimimme jäsenistä auttaa sinua. Jos haluat vaihtaa kohteita eri tyyliin, sinun on palautettava esineesi hyvitystä varten (palautusoikeus) ja aseta uusi tilaus haluamaasi tyyliin.
Sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä ennen kuin lähetät tuotteet takaisin. Kaikkien meille lähetettyjen tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan, eli ne eivät ole kuluneet, muuttuneet tai pesty, ja kaikki tunnisteet on kiinnitetty. Käytetyt tai likaiset tuotteet palautetaan takaisin sinulle.
Emme kattaisi lähetysten toimituskuluja, olet vastuussa palauttamismaksuista ja lähetys- ja käsittelykustannuksista, jotka toimittavat vaihdetut tuotteet takaisin sinulle. Suosittelemme, että lisäät seurantaa ja vakuutustasi, kun lähetät meille tuotteita omalle suojuksellemme, sillä emme voi olla vastuussa kadonneista lähetyksistä. Toimitus- ja käsittelymaksuja ei palauteta.